Moderne Kratke frizure

| January 23, 2013

Da su kratke frizure popularne i u trendu govori podatak da se mnogo hollywoodskih zvijezda, glumica, pjevačica, starleta odlučilo za nošenje kratke frizure. Tako na primjer poznate su kratke frizure: Rihana, Jessica Alba, Halle Berry, Sharon Stone, Victorie Beckham, Katie Holmes te šiške poput onih kakve ima Keira Knightly.


Prednosti kratke frizure

rihana2-kratka-frizura

The Young Hot Hollywood Style Awards

halle_berry_kratka-frizura moderna3-kratka-frizura moderna2-kratka-frizura victoria-backam-kratka-frizura naomi-kembel-kratka-frizura bob-kratka-frizura moderna-kratka-frizura rihana-kratka-frizura sheron-stone-kratke-frizura

Prednosti kratke frizure su: daju elegantan, seksi i profinjen novi look, dobra kratka frizura ima prave proporcije i uključuje sve osnovne elemente ravnoteže, linije i pokreta, kosa izgleda moderno i daje mladoliki izgled te djeluje poput magneta. Kratka frizura je najbolja kod ovalnog oblika lica, šiljaste brade i izraženih crta lica, moderne su a opet ženstvene.

Kratke frizure su u modi ove godine i za muškarace i žene, tako je većina žena počela da se odlučite za kratke frizure ili malo duže. Većina žena uvijek je mislila da je dobro imati dugu kosu, tako da su dugo vremena puštale kosu da naraste ali danas se sve više odlučuje u suvremenom stilu imati kraću frizuru. Kratke frizure dolaze u svim oblicima i veličinama. Modni stilisti i klijenti uvijek imaju nove ideje o tome kako postrići da frizura bude elegantna i moderna. Kratke frizure će vjerojatno biti još neko vrijeme u modi, ali kasnije se može desiti sa se sve to promijeniti ili opet će se vratiti kao modni trend.

Odaberite frizuru koja je kratka i ženstvena, ali pri tome morate imati na umu nekoliko stvari:

  • Kosa mora biti tako ošišana da izgleda dobro u prirodnoj formi i prije nego je počnete oblikovati. Kod odabira frizure najvažnije voditi računa o obliku lica.
  • Svako je lice drugačije, a njegov oblik uvelike utječe na to kakva će vam frizura dobro stajati.Osim toga misliti i na održavanje frizure. Velika razlika i promjena zahtijevaju više održavanja, kako bi vam kosa izgledala lijepo i njegovano.
  • Ovisno o frizuri i tipu kose, kratku kosu trebate redovito šišati, čak i kad je puštate da naraste. Budući da kosa ne raste jednoliko, nakon mjesec dana će vam djelovati neravno, pa je zato treba redovito šišati. Sad vam još preostaje pronaći ideje i inspiraciju.
  • Sigurno postoji preko 100 frizura koje odgovaraju vašem obliku lica. Kako biste suzili izbor, pronađite frizuru koja najbolje odgovara vama i vašem životnom stilu, pa uz savjetovanje s frizerom odaberite pravu boju i oblik frizure.


Tags: , , , , , ,

Category: Hrvatska, Info

Comments are closed.