Krediti za nezaposlene

Po raznim osnovama se mogu dati krediti za nezaposlene klijentima koji redovno ostvaruju prihode, a koji nisu registrovani kao stalno zaposljeni radnici (klijenti koji izdaju u zakup poslovne prostore, klijenti koji imaju svoje tezge na pijacama, klijenti koji obavljaju zanatske radove kao fizičke osobe, profesori koji daju privatne časove… Kredite za nezaposlene su moguće dobiti i pod nekim drugim uvjetom osiguranja kredita kao što su jemci – žiranti ili uz davanje neke imovine u zalog.


Podrška, financiranje i kreditiranje nezaposlenih u svrhu poticanja samozapošljavanja predstavlja jedini izlaz iz teške situacije danas, zapravo preduvjet razmišljanja o ikakvoj pozitivnoj budućnosti .

Krediti za nezaposlene – Hrvatska

Krediti i zajmovi ponuda

Krediti ponuda zajmova za nezaposlene.  Krediti oglasi sa više od 50 objava tipa nudimo kredite – ili tražim kredit. Najčešći podizani kredit ili zajam je taj kojem je cilj trenutno zadovoljiti potrebu pojednica za manjim ali hitno potrebnim novčanim sredstvima. Tipični takav kredit je npr. 7.000,00 kn na rok od 6 mjeseci, nije potreban jamac već samo isprava iz koje su vidljivi mjesečni prihodi.

Krediti za nezaposlene

Krediti za nezaposlene su mogući u nekim bankama, agencijama, kreditnim zadrugama, mikrokreditnim organizacijama, kod pojedinaca i slično, pod nekim drugim uvjetom osiguranja kredita, što može biti davanje nečega u zalog. Založiti je moguće sve: kuće, stanove, poljoprivredna zemljišta, automobile, zlato i antikvitete. Zato mogu imati naziv: hipotekarni krediti za nezaposlene, brzi krediti bez jamaca , krediti bez kreditne sposobnosti , krediti za mlade poduzetnike . Nerijetki su i oglasi koji nude posudbu nezaposlenima ili krediti za nezaposlene, ali neophodno je imati jakog jamca.

Spisak banaka za hipotekarne kredite

Spisak banaka koje nude hipotekarne kredite za nezaposlene, sortirane po državama regiona. Možete naći kredit i preko oglasa samo trebate biti jako oprezni s kim sarađujete i u šta se upuštate. Banke danas u ponudi imaju široku paletu hipotekarnih kredita.

Kako do kredita za nezaposlene

Ako ste nezaposleni a treba vam krediti onda ono što vi morate napraviti, a imate određene prihode i sigurni ste da možete otplaćivati ratu kredita jeste naći dobrog sudužnika. Jer kako biste došli do kredita za nezaposlene potrebno je imati neka jamstva ili osiguranja. Krediti za nezaposlene daju neke banke, agencije, kreditne zadruge, pojedinaci i razne tvrtke koje nude kredite, pod nekim drugim uvjetom osiguranja kredita, obzirom da nemate redovite primanja, obično je osiguranje za vraćanje kredita davanje nečega u zalog: kuće, stanove, poljoprivredna zemljišta, automobile, zlato i antikvitete. Dakle u većini kredita koje se nude za nezaposlene najčešće jamstvo je dobar sudužnik koji će jamčiti za otplatu kredita ili davanje nečega u zalog.

Oglasi krediti

Portal sa više desetina oglasa sa ponudama kredita i zajmova, ako ste nezaposleni  a banka je odbila vaš zahtjev. Ako ste ulagač, možete ponuditi svoju uslugu onima kojima je ona potrebna.

Krediti za nezaposlene – Srbija, Crna Gora

Fond za razvoj – krediti

Kakav Vam je kredit potreban? Ukoliko želite da rekonstruišete postojeći objekat ili izgradite novi, modernizujete proizvodnju novom opremom, nedostaju Vam obrtna sredstva, početnik ste u poslu, ili ste nezaposleni, pogledajte kredite koje Vam nudimo i pronađite one koji će doprineti poboljšanju Vašeg poslovanja. 

GOTOVINSKI KREDITI ZA NEZAPOSLENE

(do 20.000,00 eura)

• u ovu grupu spadaju klijenti koji redovno ostvaruju prihode po raznim osnovama, a koji nisu registrovani kao stalno zaposljeni radnici (klijenti koji izdaju u zakup poslovne prostore, klijenti koji imaju svoje tezge na pijacama, klijenti koji obavljaju zanatske radove kao fizička lica, profesori koji daju privatne časove…).
• s obzirom da se ne može utvrditi kreditna sposobnost korisnika kredita, odobravanje kredita se bazira na kreditnoj sposobnosti žiranata.
• ako se kredit odobrava uz jednog žiranta anuitet za otplatu kredita ne može prelaziti 1/3 prosječne mjesečne neto plate žiranta.
• ako se kredit odobrava uz dva ili više žiranata mjesečni anuitet za otplatu kredita ne može prelaziti slobodnu 1/3 prosječnih slobodnih mjesečnih primanja žiranata (zajednička kreditna sposobnost).
• Banka može uvijek umjesto jednog kreditno sposobnog žiranta prihvatiti dva ili više žiranata, s tim da slobodne 1/2 prosječnih slobodnih mjesečnih primanja morju pokriti iznos mjesečnog anuiteta (zajednička kreditna sposobnost).
• Zbir godina starosti svakog učesnika u kreditu u trenutku zaključenja ugovora o kreditu i godina otplate kredita može biti najviše 70 godina (npr. ako korisnik kredita ima 69 godine rok otplate kredita može biti najviše 1 godinu).
• Banka može dozvoliti prijevremenu konačnu otplatu kredita uz naplatu naknade prema Odluci o tarifi naknada Banke.

Podrška, financiranje i kreditiranje nezaposlenih u svrhu poticanja samozapošljavanja predstavlja jedini izlaz iz teške situacije danas, zapravo preduvjet razmišljanja o ikakvoj pozitivnoj budućnosti .